Over ons

Ik ben Nadia Di Nunzio en ben 43 jaar. Zoals je ziet is mijn roots vanuit Puglia. Dit is voor mij en mijn gezin ook iedere jaar thuiskomen als we er op vakantie gaan. Mijn hele leven ga ik er jaarlijks op vakantie bij mij ouders aan zee. Wat wenst een mens nog meer dan zon,zee en strand, lekker eten en een goed glas wijn.

Omdat ik zelf zo verzot ben van die lekkernijen zou ik dit ook graag met jullie willen delen. Ik heb al heel wat mensen doorheen de jaren meegenomen naar het fantastische Salento. En ze vonden het prachtig.

Het is ook niet voor niets dat ze het daar de Malediven van Salento noemen want daar heb je geen filters nodig om van het mooie uitzicht te genieten. Helderblauw water, witte stranden, een goede cocktail in je handen en je vertoeft je dadelijk in een rijkdom van vreugde, liefde en geluk.

Daarom dacht ik waarom brengen we Salento niet gewoon naar hier en zo gedacht, zo gedaan.

Op een huiselijk en gezellige manier wil ik jullie van Puglia laten proeven. Maar niet enkel met voeding, maar met lekkere wijnen die van de locale wijnboer afkomstig zijn en streekproducten die van locale handelaars afgenomen worden. Zeer bekende verzorgingsproducten en niet te vergeten de lekkere sterke dranken.

Wat ik heel belangrijk vind heb ik ook toegepast naar de klanten toe en dat is zeker in deze tijd de prijs/kwaliteit maar niet te vergeten de klantvriendelijkheid.

Je kan alles verkrijgen via de webshop maar wil je toch alles fysiek bekijken, kan dit ook in mijn winkeltje gewoon bij mijn thuis. Je bent van harte welkom na afspraak natuurlijk. Geef me een mailtje of een belletje en de datum zal bevestigd worden

Met de feestdagen zullen er ook mooie geschenkmanden te verkrijgen zijn. Of is er iemand jarig of is er een feestje, moederdag, vaderdag of misschien zomaar om iemand te bedanken. Je kan zelfs je eigen mandje in elkaar zetten.

Zoals voor mij Puglia voelt als thuiskomen wil ik jullie ook thuis laten voelen.